1. abonmajska predstava in izven
 
Spoštovani abonenti in ostali ljubitelji našega gledališča,

VLJUDNO VABLJENI

v kulturni dom Notranje Gorice, v petek, 22. 10. 2021 ob 19.30 uri na 1. abonmajsko predstavo

KUD Vesel teater - Trgovina s samomorilskimi pripomočkiAbonmaji so še na voljo, prav tako vstopnice za izven. Cena abonmaja je 30 eur (4 predstave), cena vstopnice za eno predstavo pa 10 eur.

POMEMBNO!
Delujemo v skladu s trenutnimi navodili NIJZ, torej obvezen pogoj za vstop v dvorano je PCT,
ki ga bomo preverjali na blagajni pred vhodom v dvorano.
 
 
Abonma 2021/2022
 


Klikni tukaj za več informacij ...
 
 
Pokovka
 

Bruce Delamitri živi zvezdniško življenje hollywoodskega filmskega režiserja. Na dan podelitve oskarjev se mu še sanja ne, kako se mu bo življenje z oskarjem v roki obrnilo na glavo. V njegovo vilo vstopi neprepoznaven par, ki naj bi se navduševal nad filmi nagrajenca. S podelitve oskarjev Bruce v hišo pripelje playboyevo zajčico, s katero se jima še sanja ne, da bosta vstopila v središče napetega dogajanja. Kmalu se v dogajanje vključita bivša ali še vedno sedanja žena ter njuna hčerka. Na vse skupaj posumi producent Karl, ki se prvi hitro na dober ali slab način reši iz te preklete hiše.

Predstava ni primerna za otroke.


POKOVKA POKA POK-POK

Na svetu ni bilo še nikoli toliko različnih medijev; naše življenje je zapleteno prepleteno z njimi in težko je določiti, ali mi obvladujemo njih, ali oni nas. Pokovka je gledališka igra, ki se ukvarja predvsem s filmom in televizijo. In z nami, gledalci. Pokovka je tehtna igra. Neposredna. Zahtevna. Igra, ki zahteva veliko od igralcev - še dobro, da imamo izvrstne - in tudi od gledalcev. Tudi te imamo, brez njih nas ni. Pokovka odpira mnogo vprašanj, tudi neprijetnih, na katera pa ne daje jasnih in enoznačnih odgovorov. Na njih si morajo odgovoriti gledalci sami, nihče ne more tega storiti namesto njih. Pa če jim je to všeč ali ne. Gledalci so odgovorni. In oni imajo vedno prav.

Jaša Jamnik, režiser


Gledališki list